Slideshow image

Chalet Center werd opgericht in 1979. Fabrikant en specialist in houten bouwpakketten voor tuin en recreatie. Van op de bedrijfsterreinen te Lokeren, richtte het bedrijf zich op de productie van blokhutten. Door het grote succes van de blokhut groeide het aanbod snel en kwamen speeltuigen, garages, carports, paardenstallen, sauna’s etc. ons gamma uitbreiden.

De oorspronkelijke terreinen werden dan ook verlaten voor een nieuwe terrein te Temse (Elversele), op ongeveer 15 km van Lokeren.

In 2004 kwam een nieuw managementteam aan het hoofd van het bedrijf. Een nieuwe ambitieuze ondernemingswind bracht uitbreidingsinvesteringen teweeg wat resulteerde in een drastische uitbreiding van de productiecapaciteit en een belangrijke verkorting van de leveringstermijnen.

Onze ervaren en deskundige verkopers/adviseurs helpen u graag uw ideeën in de realiteit te brengen. De mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden zijn quasi onbeperkt.

Ons bedrijf past een gedifferentieerde verkooptechniek toe, die zowel op alle markten thuis hoort. Zo hebben we in Vlaanderen momenteel 4 eigen verkooppunten te Temse (Elversele), Lokeren, Knesselare en Genk. In alle andere regio's van België waaronder ook Wallonië werken we uitsluitend met een kwalitatief dealer-netwerk. U kunt ons ook treffen in landen zoals Frankrijk, Nederland, Engeland en Duitsland.

copyright ©2019 Chalet Center - since 1979
webdevelopment by Creatief NV - Web-eye